Over Stercq

STERCQ

Stercq (of Bureau Stercq) bevindt zich op een kruispunt tussen strategie en creatie. Dit kenmerkt zich door de onbeperkte mogelijkheden die voortkomen uit een full-service pakket.

 

Stercq heeft een afkeer tegen moeilijke vaktaal en maakt daarom marketing en communicatie graag begrijpbaar. Dit betekent dat u weet waarom er bepaalde (creatieve) keuzes worden gemaakt en wat hiervan de invloed is. Alles staat in het teken om de status quo te doorbreken.

 

Er wordt niet alleen met u meegedacht over uw wensen, maar er wordt ook nazorg geleverd. Stercq levert namelijk niet alleen middelen op, maar denkt ook met u mee over de toekomst.

Over Stercq
WAT MAAKT STERCQ?

▪ Full-service betekent echt full-service. Dit is niet alleen het opleveren van middelen, maar er ook voor zorgen dat deze middelen op de juiste manier worden ingezet. Veelzijdig dus.

▪ Stercq heeft een enorm inlevingsvermogen, waardoor onderdompelen in uw branche, business en doelgroep geen enkel probleem is.

▪ Flexibiliteit staat voorop. Niets is vervelender dan terecht komen in een ticketbox en niet direct geholpen worden.

Benieuwd wat Stercq voor u kan betekenen?

Stercq logo tekentafel
WAAR KOMT STERCQ VANDAAN?

C.q (Casu Quo) betekent dat er een keuze is. Er is altijd een keuze namelijk. Alles is mogelijk, in elke case. Niets is te gek waardoor we graag Stercq voor de dag komen.

 

Daarnaast geeft de komma aan dat er altijd een extra mogelijkheid is. Er is altijd meer, een case is altijd in beweging en nooit helemaal ‘af’. Een extra stapje is geen enkel probleem en extra kennis opdoen is nooit verkeerd!