VERBERNE TANDTECHNIEK

Ik ben zeer tevreden over de website. Er was sprake van goed onderling contact en een professionele aanpak. Daarnaast werd er goed meegedacht over bepaalde onderwerpen. Dit resulteerde in veel positieve berichten over de website. Top!

MX AIR TIME

Wij van MX Air Time zijn zeer tevreden over de samenwerking met Stercq. Ideeën worden samen uitgewerkt en tevens met goeie creatieve aanvullingen. Ook het snelle handelen stelden wij zeer op prijs. Hierdoor hebben wij een mooie trailer en een knallende aftermovie kunnen maken van ons evenement. Doen wat je beloofd daar houden wij van.

GEZAMENLIJKE ONDERNEMERS HOEVE

Als actief lid van de Gezamenlijke Ondernemers Hoeve heeft Stercq een nieuwe informatieve website ontwikkeld. Dankzij de creativiteit en kennis wisten we in korte tijd een heldere en duidelijke website op te bouwen. Mede door de vele kwaliteiten van Stercq konden we zowel gebruik maken van de bouw van de website, de fotografie en kennis van social media. Al met al is Stercq op veel vlakken een grote aanrader.

PARTICULIER

Dankzij Stercq is er voor onze vriendinnendag een leuke fotoshoot met bijzondere foto’s uitgekomen. Tijdens de shoot was Stercq meedenkend, maar gaf ook veel vrijheid. Al binnen een paar dagen had Stercq alles bewerkt en opgeleverd. Dit was een mooie reeks portretten! Dat maakt Stercq erg klantengericht en stond, ook zelfs na de fotoshoot, nog voor ons klaar.

SPELTO NEDERLAND

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Het zijn drie elementen die Stercq voor ons onderscheidend maakt. Het marketingbureau heeft geholpen in het opzetten en uitvoeren van een videostrategie. Dankzij veel creative input en de nodige vakkennis zijn we samen tot een prachtig eindresultaat gekomen. Verder verzorgt Stercq het technische onderhoud van onze website. “Niets is onmogelijk” is daarin het motto. Voor werkelijk elk probleem weet Stercq een oplossing te vinden. Dit sterkt het gevoel van de aanwezige kwaliteit en kennis. Voor ons is Stercq een absolute aanrader!

EECKHOF

Onze website was nodig aan vervanging toe. Hij was niet meer up-to-date en actueel. Dankzij Stercq hebben we weer een frisse website, compatibel met alle moderne apparaten. Het idee van ons is goed weergegeven in een mooie en overzichtelijke website. Dankzij goed persoonlijk contact hebben we ons beeld van een mooie en goede website duidelijk kunnen maken. Ook bij het afronden van de website is er veel contact geweest om de laatste puntjes op de i te zetten, erg prettig! De website is professioneel, zowel qua vormgeving als technisch. Stercq heeft ons aandacht gegeven, altijd bereid voor overleg, en heeft onze wensen goed weten te vertalen.

MIO MONDO

Waar Stercq sterk in is? Sterk in vriendelijkheid, punctueel zijn, overleggen, aanvoelen, luisteren, uitvoeren, aanpassen en vooral in, je als klant in je waarde laten en jouw product ten volle tot zijn recht te laten komen. Kortom Mio Mondo voelt zich gesterkt door Stercq!

LOKAAL OVERIJSSEL

Stercq heeft binnen een zeer korte tijd een bijzonder goedkope en bovendien complete website opgezet. Grote pluspunten waren het persoonlijk contact, de hoge mate aan flexibiliteit en de tailor-made oplossingen. Daarnaast is Stercq te typeren als innovatief en meedenkend. Al met al zien wij Stercq als een betrouwbaar partner, die geen loze beloftes doet, maar met concrete resultaten komt tegen een bijzonder schappelijke prijs!

PROVELU B.V.

Stercq heeft voor Provelu de online middelen gestroomlijnd. De website is verbeterd en er is een lijn getrokken in de social media. Periodiek wordt nu onderhoud gepleegd aan zowel de website als de sociale online kant van Provelu. Stercq is een flexibel en pragmatisch marketingbureau. Snel en deskundig worden de juiste oplossingen opgeleverd. Stercq kunnen wij u zeker aanbevelen!